“Priča se nastavlja…” – tako glasi objava na službenim stranicama Reyer Venezije, novog/starog kluba našeg Hrvoja Perića. Ovo će 31-godišnjem Dubrovčaninu biti peta sezona u talijanskom klubu, s kojim je prošle sezone uspio osvojiti titulu prvaka Italije. Veneciji je to treći naslov prvaka, ali prvi nakon više od 70 godina apstinencije, a upravo je Perić bio […]

Na pameti hrvatskog reprezentativca, po košarkaškom zanimanju polivalentnog beka slatke su brige. Može jednostavno ostati u Milanu kod Jasmina Repeše i produljiti suradnju za opcionalnu godinu dana iz aktualnog ugovora, a može i drugačije. Popis klubova koji ga žele vidjeti sve je veći, a imena su ona najbolja – Barcelona, Maccabi Tel Aviv i Efes […]

Mjesec dana trajala je neizvjesnosti, no sada je poznato novo odredište kapetana hrvatske košarkaške reprezentacije Roka Lenija Ukića. Nakon što je sezonu započeo u Vareseu, 31-godišnji Splićanin će ostatak sezone odraditi u 25 kilometara istočnijem Cantúu, velikom rivalu svojeg bivšeg kluba.

Kapetan reprezentacije Hrvatske Roko Leni Ukić više nije član talijanskog prvoligaša Varesea, za kojeg je nastupao u posljednja dva mjeseca, upravo koliko je i trajao njegov ugovor s deseterostrukim talijanskim prvacima.

Nakon jedanaest odigranih kola talijanske Serie A na vrhu poretka nalazi se pet momčadi s identičnim učinkom od osam pobjeda i tri poraza. Svih pet vodećih momčadi upisalo je pobjede ovoga vikenda.

Višetjednoj okupaciji čelne pozicije u talijanskoj prvoj košarkaškog ligi od strane košarkaša Pistoie došao je kraj. Svojim drugim uzastopnim porazom prvo su mjesto prepustili "Manekenima" Jasmina Repeše.

U šestom kolu talijanskog nacionalnog prvenstva svi su favoriti upisali pobjede osim Reggio Emilije koja je na gostovanju u Cremoni uvjerljivo izgubila te izgubila korak za vodećim dvojicom.