Maligani nezadovoljni tretmanom u Splitu

Sinjski maligani nezadovoljni su tretmanom na Gripama. To se prvenstveno odnosi na zaštitarsku kuću koja je osiguravala da sve prođe bez izgreda. Maligani se žale da su im oduzeti dijelovi koreografije te neke osobne stvari. Također, sinjskim navijačima nije bilo dopušteno napustiti tribinu, a nezadovoljni su bili i poskupljenjem cijena ulaznica.

Navijači Alkara su se osvrnuli na suđenje. Posebno su ogorčeni bili neki stariji navijači koji ne pamte ovako loš tretman prema inače miroljubivoj navijačkoj skupini, a Crošarci se javio navijač (podaci poznati redakciji) koji je izjavio sljedeće:

“Maliganima su u Splitu oduzeti dijelovi koreografije, palice za bubnjeve, a traženo je i da im se predaju ključevi od kuće i auta. Cijene ulaznica su dignute znajući da dolazi ogroman broj Sinjana, a već prethodno je najavljen karusel auta. Nadalje, Maliganima nije dopušteno napuštanje tribine, a pregled na početku je bio kao da smo teroristi. Išao sam na brojne utakmice Splita i u ABA II ligi i HT Premijer ligi i nitko osim nas nije imao ovakav prijem.”

“Ako ste gledali utakmicu onda ste vidjeli i suđenje koje je katastrofa. Realno, Split bi pobijedio i ovako i onako, tako da je ono sudačko klauniranje bilo i više nego nepotrebno.”