Cibona sa Žorićem izgladila konfilkt

Na službenim stranicama kluba Cibone, istaknuti su neki od problema koje su zadesili Cibose. Među ostalim, bilo je riječi o Luki Žoriću i konfliktu koji je uslijedio s njim, dan prije utakmice s Hermes Analiticom.

Neočekivani, treći uzastopni poraz od Hermesa još više je rastresao momčad.

Prenosimo riječi Slobodana Subotića, trenera Cibone:

“Našli smo se sa Žorićem, razgovarali smo te analizirali konflikt koji se desio prije par dana. Dali smo si ruke. Žorić se vratio na trening i u momčad. Sretan sam što se završilo tako. To više ne treba potencirati nego se treba okrenuti prema utakmicama koje su pred nama.”

“Jedanaesti mjesec je zadnjih nekoliko godina krizni mjesec u Ciboni pa nažalost ni mene to nije zaobišlo. Moram se s time nositi i naći pravi izlaz iz ove male krize u kojoj se nalazimo. Nije dobro ni ugodno izgubiti tri utakmice zaredom, pogotovo ovaj zadnji poraz od Hermesa nas je jako zabolio. Moramo naći snage, želje i načina da se dignemo iz krize.”

Sutra je pred “Vukovima” vrlo važan ogled protiv Zadra u sklopu 9. kola ABA lige.

“Na sutrašnjoj utakmici protiv Zadra, mi moramo pokazati da smo prije svega mušakrci, da smo svi dostojni toga da budemo u Ciboni i vratiti se na put pobjede. Respektiram momčad Zadra koja uvijek igra dobro protiv Cibone. Trebat će puno energije, želje i pameti da se sutra dobije utakmica. Mi to imamo, samo trebamo pronaći”, završio je Subotić.