Zabočani se nisu priviknuli na novu dvoranu

Nakon završetka prvog djela sezone, Zabok se nalazi  na sedmom mjestu s pet pobjeda i pet poraza. To je stanje koje je vrlo realno i u skladu s mogućnostima momčadi, kako u financijskom, tako i u igračkom smislu.

U klubu nisu previše zadovoljni s postignutim u dosadašnjem djelu sezone jer uvijek žale za pobjedom više i uvijek se nemilo prisjetiti prve utakmice u sezoni protiv Šibenika gdje je Zabok imao izvrsnu priliku za odličan start, ali loš početak je narušio cijelu atmosferu.

Ni nova dvorana Zabočanima nije donijela puno sreće budući da su većinu utakmica izgubili, a iz kluba se pravdaju da su na domaćem terenu igrali uvijek protiv jačih protivnika (Šibenik, Zadar, Cedevita, Škrljevo, Split) i da bi u drugom dijelu sezone trebalo biti bolje te se zasigurno očekuje više domaćih pobjeda.

Zabok je napustilo nekoliko igrača, a najviše se osjetio odlazak Smajlagića koji je bio jedan od ponajboljih igrača Zaboka prije odlaska u Francusku.

 Smajlagić je izraziti šuter i sigurno nam nedostaje ali koga nema bez njega se mora  – kazali su iz kluba na naš upit

Naravno koga nema bez njega se mora, ali Zabok ima novog igrača. Iz kluba su poručili kako su jako zadovoljni Petrom Marićem te bi on trebao biti jedan od važnih kotačića momčadi u nastavku prvenstva.