Proteklog vikenda Šibenik je na dostojan način obilježio rođendan najvećeg igrača koji je ikada zaigrao na Baldekinu – Dražena Petrovića. Dvodnevni turnir mlađih kadeta ponudio je opuštenu atmosferu, prijateljske odnose te sjajnu igru. Nije nedostajalo ni rezultatske napetosti pa su na kraju čak tri od četiri ekipe završile s istim omjerom. Na turniru su nastupali […]

U troboju ekipa, KK Valpovo, KK Alkar i ŠK Dražen Petrović, najbolji su bili dječaci iz ŠK Alkar koji su dobili obje utakmice.

Pred oko 1.000 gledatelja u vrlo zanimljivoj utakmici Cibona je svladala gradskog rivala Cedevitu i obranila titulu najboljeg u juniorskoj kategoriji.

Dvije ponajbolje juniorske ekipe u Hrvatskoj, Cedevita i Cibona odigrale su odličnu utakmicu u Domu košarke na Velesajmu. Bio je to ujedno i derbi dva vodeća kluba Prve juniorske lige skupine – centar koji je oduševio pune tribine u Cedevitinom domu.

U Kaunasu je danas započeo treći kvalifikacijski turnir za sudjelovanje u završnici juniorske Eurolige - Adidas Next Generation Tournament. Mladi talenti zagrebačke Cibone prvog su dana na rasporedu imali dvije utakmice.

Široki je tri puta podizao pobjednički pehar

Košarkaški klub Vinkovci organizira 27. i 28. prosinca 2015. godine V. Božićni košarkaški turnir "Vinkovci 2015." za uzrast kadeta, dječaci 2000. godište i mlađi.

Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine i košarkaš Cedevite Džanan Musa sinoć je briljirao u pobjedi juniora Cedevite nad juniorima Cibone.