Ante Mikulić i Petar Živković novi igrači Kaštela

Polako se već nazire većina igrača koji će naredne sezone pod trenerom Lukom Žitkom nastupati u dresu Ribola-Kaštela. Dvojica novih članova kaštelanske svlačionice tako su postali Ante Mikulić i Petar Živković.

Mikulić u zaljev dolazi iz redova Širokog, gdje je proveo cijelu svoju dosadašnju karijeru. Riječ je o 22-godišnjaku koji s visinom od 185 centimetara pokriva poziciju razigravača. Statistički najbolja sezona bila mu je 2015/16. kada je u prosjeku bilježio 1,4 poena i jednu asistenciju po utakmici.

Rođen u Slavonskom Brodu 1993. godine, Živković svoje prve seniorske korake pravi u tadašnjem prvoligašu iz rodnog mu grada. Tamo se i zadržao do ispadanja kluba u najniži rang natjecanja, da bi potom branio boje A2 ligaša VERN-a i Rekord Tima. Prošlu sezonu bio je član slovačkog Lučeneca, ali sa svega pet minuta po utakmici koliko je u prosjeku boravio na parketu bilježio je 1,6 poena. Živković je visok 195 centimetara te pokriva pozicije dva i tri.

Osim njih dvojice, od ranije su u sastavu Kaštela još i Nikola Došen, Ante Đugum, Roko Galić, Josip Karanušić, Aco Mandić, Stipe Matić, Bruno Pruže, Nikola Roso te Dino Šipić.