Kaštelani još traže prvu pobjedu

Sutra nas očekuje derbi između Kaštela i Šibenika. U savezu i MUP-u smatraju da je riječ o utakmici visokog rizika jer su Funcuti najavili svoj dolazak na utakmicu. No, s igračke strane riječ je o utakmici između momčadi koja još ne zna za pobjedu i momčadi koja nosi etiketu iznenađenja prvenstva. Okršaj sa Šibenčanima najavili su trener Kaštela Luka Žitko te iskusni centar Ante Đugum.

Luka Žitko:

U subotu nam dolazi momčad koja je sve iznenadila dominantnim igrama i rezultatima u dosadašnjem dijelu natjecanja. Radi se o poletnoj i agresivnoj momčadi sa puno mladih i talentiranih igrača. Zadnja dva tjedna smo puno radili na podizanju naše igre, a napokon smo i kompletni, pa vjerujem da možemo doći do prve pobjede u prvenstvu.

Ante Đugum:

Očekuje nas domaća utakmica protiv ekipe iz Šibenika koja je najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva. Ostvarili su stopostotan učinak te zaslužuju maksimalan respekt. Igraju jako dobro i sigurno nas čeka težak zadatak. Mi smo pauzu u prvenstvu iskoristili za što bolju pripremu te spremni čekamo utakmicu. Dati ćemo sve od sebe da dođemo do prve pobjede. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo, ali isto tako znamo da samo jedna pobjeda, pogotovo protiv momčadi sa vrha ljestvice, može okrenuti dosta toga.