Šarin otišao, Anzulović preuzeo klupu Šibenika

Nakon šest sezona provedenih na klupi GKK Šibenika, Jeronimo Šarin napustio je kormilo prvoligaša iz Krešimirova grada. Međutim, Uprava kluba vrlo brzo je pronašla rješenje pa je na užarenu klupu sjeo Vladimir Anzulović.

Službeno je Šarinu istekao ugovor s Narančastima, ali s rezultatima koje je postizao sigurno je zaslužio produljenje istog. S druge strane, već neko vrijeme tinjale su nesuglasice između Šarina i Uprave, ponajprije zbog (ne)ambicioznosti koju su oni koji vode klub pokazivali prema momčadi. Naime, najveći sponzor, turski Dogus Group, odlučio je i za iduću sezonu financirati klub s jednakim sredstvima, a budući da grad Šibenik i ostali sponzori ne namjeravaju povećati sredstva, Šibenčani će se i dalje morati oslanjati na igrače iz vlastitog omladinskog pogona, dok je Šarin bio nešto ambiciozniji i želio s klubom ostvariti rezultatski iskorak.

Anzulović na šibensku klupu sjeda nakon relativno neuspješne polusezone s Krkom, koju je preuzeo sredinom siječnja i osvojio slovenski Kup, ali i ispao u polufinalu tamošnjeg prvenstva. Od ljeta 2012. do ljeta 2014. godine Anzulović je bio na klupi riječkog Kvarnera 2010, a prije i nakon toga vodio je mlađe selekcije Krke.