Tomislav Maslić pojačao Podravac iz Virja

Novopečeni prvoligaš Podravac iz Virja doveo je u svoje redove Tomislava Maslića, 33-godišnjeg centra s pregršt iskustva u profesionalnoj košarci.

Maslić je posljednje tri godine poslovno proveo u Njemačkoj gdje je i igrao za Bad Kreuznach i Makkabi Frankfurt, kaže kako se sada odlučio vratiti u Hrvatsku kako bi bio bliže obitelji, a okušat će se i u poduzetničkim vodama. Imao je i riječi hvale za stare/nove suigrače:

„Košarka mi je još uvijek strast i tražio sam rješenje kojim bi uskladio posao i obaveze prema klubu. Podravac mi je tu bio prvi izbor. Zadovoljan sam jer ću igrati jedinstvenu prvu ligu i dijeliti svlačionicu s karakternim i kvalitetnim igračima poput Ivana Šipraka i braće Zadravec.“

Podsjetimo, Maslić je nastupao za niz hrvatskih klubova među kojima su i Darda, Svjetlost Brod i Hermes te u Slovačkoj za Iskru Svit i Bansku Bystricu, a u Križevcima je već igrao sa Šiprakom. U Podravcu će mu se vrlo vjerojatno pridružiti i imenjak Matoić, također Križevčanin koji je za Virovce nastupao u kvalifikacijama. Više o njegovom prelasku znat ćemo krajem tjedna.