Oglasio se Hezonja: Bio sam primoran otkazati reprezentaciju

Pripreme košarkaške reprezentacije u punom su jeku, a jedan od onih koji nedostaje je Mario Hezonja. Upravo prema njemu bili su upućene najoštrije otrovne strelice javnosti jer prihvatljivog razloga za otkaz nije bilo.

Nakon što se cijela stvar stišala, u intervjuu za Dubrovački vjesnik igrač Orlando Magica ponudio je najnovije objašnjenje. Radi se o ozljedi tetive, a iz nekog razloga izbornik Aco Petrović to je zaboravio spomenuti u javnosti.

“Nisam u mogućnosti odgovoriti na sve što zahtijevaju pripreme, a nisam jer već duže vrijeme imam problem s tetivom. Tijekom sezone je to već bio problem. Mislio sam kako će proći, ali nije. Zbog toga se danas u Los Angelesu gdje se nalazim ne mogu posvetiti samo pripremama, ne mogu raditi sve što bih želio.

Izbornik je znao za to. Čekao sam da on to reče, ali nije. Nisam ja odlučio da se ne javim jer ne želim igrati, već sam bio primoran na to. Još uvijek nisam riješio problem s tetivom i radim po posebnom programu. Samo ću reći kako nikad ne bih govorio protiv suigrača, a pogotovo ne bih nešto komentirao kad nisam upoznat sa situacijom.”

Sada nakon tri pripremne utakmice možemo slobodno reći da nitko nije nezamjenjiv. Koga nema bez njega se može.