Uskoro kreće CROŠARKAški kviz

Portal Crošarka raste iz dana u dan, a novost je prvi pravi košarkaški kviz upečatljivog imena – CROŠARKAški kviz. Pitanja za prvu verziju kviza su spremna, a termin održavanja istog može se očekivati za dva do tri tjedna. Potrebno je pripremiti tehničke detalje, u potpunosti dogovoriti lokaciju održavanja te pronaći sponzore koji će nagraditi ekipe najvećeg košarkaškog znanja.

Kviz scena u Hrvatskoj je dosegla zadovoljavajuću razinu, pa Vas ovim putem želimo obavijestiti kako ćete uskoro moći uživati i u košarkaškom kvizu. Za početak bi se kviz održavao samo u Zagrebu, a ukoliko bude zainteresiranosti postoji mogućnost širenja i na druge gradove.

Kviz je sastavljen u tri dijela, a svaki nosi po 15 bodova. U slučaju istog broja bodova, najbolje momčadi igrat će „Buzzer beater“ s kojim će odlučiti konačnog pobjednika. Svaka ekipa može imati do četiri člana, a o prijavama ćemo Vas obavijestiti putem našeg portala, odnosno Facebook stranice.

Poznato vam je koje je godine Rusija osvojila svoj jedini europski naslov nakon raspada SSSR-a, u dresu kojeg kluba je Mula bio najbolji strijelac grčkog prvenstva ili koje je sveučilište pohađao Krešo Ćosić?

Ukoliko znate odgovore na ova pitanja, košarkaško znanje Vam je ogromno poput broja momčadi Brune Šundova i pravi ste materijal za naš kviz. Ukoliko nije, još se stignete pripremiti, a i sam kviz može Vam poslužiti za proširenje košarkaškog znanja. Hakla neće biti, ali zabave, dobrog druženja i košarkaških tema sigurno neće nedostajati!