CROŠARKAški kviz u punom zamahu

Portal Crošarka raste iz dana u dan, a ove zime u suradnji s “Košarkaškim ikonama” pokrenut je – CROŠARKAški kviz. Prvo izdanje održano je u zagrebačkom caffe baru Valentino, a organizatori su se nakon uspješnog debija odlučili na korak naprijed. U košarkaškom kvizu će se moći uživati na više lokacija istovremeno. Zbog velike zainteresiranosti napravljen je organizacijski napredak te sa zadovoljstvom možemo reći kako nas u srijedu, 10. siječnja očekuju tri kviza u tri različita grada prema sljedećem rasporedu:


Košarkaške ikone/CROŠARKAški kviz

Caffe bar Valentino – Zagreb

Caffe bar Ziggy – Karlovac

Caffe bar Nita – Zadar

Srijeda, 10. siječnja, 20 sati


Kviz je sastavljen u tri dijela, a svaki nosi po 20 bodova (ukupno 40 pitanja). U slučaju istog broja bodova, najbolje momčadi igrat će „Buzzer beater“ s kojim će odlučiti konačnog pobjednika. Svaka ekipa može imati do četiri člana, a o prijavama ćemo Vas obavijestiti putem Facebook stranice Košarkaške Ikone.

Poznato vam je koje je godine Rusija osvojila svoj jedini europski naslov nakon raspada SSSR-a, u dresu kojeg kluba je Mula bio najbolji strijelac grčkog prvenstva ili koje je sveučilište pohađao Krešo Ćosić?

Ukoliko znate odgovore na ova pitanja, košarkaško znanje Vam je ogromno poput broja momčadi Brune Šundova i pravi ste materijal za naš kviz. Ukoliko nije, još se stignete pripremiti, a i sam kviz može Vam poslužiti za proširenje košarkaškog znanja. Hakla neće biti, ali zabave, dobrog druženja i košarkaških tema sigurno neće nedostajati!

Mjesta ima jako malo. Prijavi se da ti netko ne ukrade mjesto za stolom!

Prijave na FB stranici Košarkaške Ikone.