Dominik Mavra napustio Cibonu

Dominik Mavra nakon dvije godine provedene u Savskoj 30, više nije član Cibone. Nakon što je dolaskom novog trenera izgubio mjesto u rotaciji, ali i prikazivanjem slabijih partija od očekivanih, odlučio se za promjenu sredine. Karijeru će nastaviti u Poljskoj, točnije u MKS Dabrowoj Gorniczi, u klubu koji je prije nekoliko tjedana preuzeo nekadašnji trener Cibone Dražen Anzulović, a trenutno se nalaze na 10. mjestu u poljskoj ligi.

21-godišnji razigravač ove je sezone u regionalnoj ligi ubilježio 11 nastupa, a u prosjeku je provodio 15 minuta na parketu (većinu minuta je odigrao na samom početku sezone, prije dolaska Jamesa Florencea). U tom vremenu je ostvario prosjeke od 4,5 koševa, 2,1 skokova i 1,3 dodavanja po utakmici.

Prije Cibone, nastupao je za Zagreb i Split, a imao je i kratkotrajnu epizodu u belgijskom Pepinsteru, no za njih nije upisao niti jedan nastup. Kao član Zagreba je 2011. godine, zajedno s Darijem ŠarićemMarijem Hezonjom, osvojio euroligaški Nike International Junior Tournament.