Borovu memorijal u Vukovaru

Array

Drugi Memorijalni turnir Predrag Kovačević Tarzan, koji se igra u spomen na bivšeg igrača Šibenika, Vukovara i  Borova održan je ove nedjelje. Pobjednik je domaća momčad Borovo, aktualni prvak A2 lige Istok.

U utakmici za prvo mjesto gledali smo reprizu prošlogodišnjeg finala, ali s drugačijim konačnim ishodom. Borovo je do završnog meča došlo pobjedom u polufinalu protiv  Belišća, a Vukovar je bio bolji od B ligaša košarkaške akademije Hrvatski sokol.


Borovo – Vukovar 78:74 (20:13, 46:34, 61:55)

Borovo: Đerić 13, Gošak 10, Katavić 8, Bekavac 26, Rajšić 11, Pušić 10, Nikolić, Stanković, Knežević, Mitić, Ravkić.
HKK Vukovar: Raič 16, Mandić 12, Kovačević 8, Peraica 13, Ragač 8, Grgić 17, Duspara, Matijević, Mesić, Banić, Rajković, Kajba.


Nakon 32 polufinalna poena Belišću, Mihael Bekavac bio je raspoložen i protiv Vukovara u borbi za pobjednički pehar postigavši 26 koševa. Uz Bekavca u momčadi Damira Volodera dvoznamenkaste učinke upisali su i Dalibor Đerić (13), Mario Rajšić (11), Tomislav Gošak (10) i centar Dario Pušić (10).

Vukovarci su lošije krenuli u utakmicu i na poluvremenu su imali zaostatak od 11 koševa. U trećem dijelu taj minus su smanjili, prijetili su u posljednoj četvrtini, ali nisu uspjeli napraviti preokret. U dosta izmijenjenoj ekipi Sanjina Kalaice novopridošli igrači Grgić (17) i Raić (16) su bili najraspoloženiji.

Related Articles