Još ima ‘ulja u svići’

Array

Danas u 19h Cedeviti u goste dolazi Zadar. Druga polufinalna utakmica PH igra se u KC Dražen Petrović. Prva utakmica igrana na Višnjiku donjela nam je produžetak, a Zadar je imao i šut za pobjedu koji je promašio Little. Iako su Zadrani ostali razočarani, pokazali su da mogu zagorčati život favoriziranoj Cedeviti.

Nakon što su bili u bezazlenoj situaciji i na rubu ispadanja iz ABA lige, momci Ante Nazora pokazali su karakter i dvjema pobjedama osigurali su ostanak u društvu najboljih ekipa regije i sljedeće sezone. Nije potrebno spominjati što bi za Zadar značilo ispadanje iz ABA lige, od odlazaka najboljih igrača, do gubitaka postojećih i potencijalnih sponzora. Stoga, Zadar kao grad, a i kao jedan od najvećih klubova u regiji svakako zaslužuje biti među ABA ligašima.

Nova utakmica bit će prekretnica, ili će Cedevita otići na sigurno vodstvo od dvije pobjede viška, dok pobjeda Zadra donosi novu neizvjesnost u seriji koja se, ne zaboravite, igra na čak tri pobjede. Zadar je pokazao da ‘još ima ulja u svići’ i stoga predviđamo nastavak uzbudljivih utakmica između Cedevite i Zadra.

 

Related Articles