Spring akcija u Grosbasketu

Ovaj tjedan donosi početak proljeća i proljetne popuste u našoj web trgovini! Od 18. do 22. ožujka iskoristite kod 🌼SPRING20🌼 i ostvarite popust od 20% na većinu proizvoda u našoj ponudi. Kod se može koristiti i za već snižene proizvode, ali ne i na nekoliko odabranih proizvoda koji su isključeni iz svih promotivnih aktivnosti. Popusti se ne primjenjuju u fizičkoj trgovini.

Htjeli smo vas također obavijestiti da smo radno vrijeme za sada prilagodili od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati, ali naravno reagirati ćemo na situaciju u državi te zatvorili vrata, ako to bude potrebno.

Naš web shop radi normalno. Naravno, prilagodili smo poslovanje i proveli dodatne mjere kako bismo spriječili širenje koronavirusa. Potičemo vas da također doprinesete sigurnosti i plaćate PayPalom ili kreditnom karticom prilikom kupovine, jer plaćanje po isporuci vodi do nepotrebnog osobnog kontakta (potpisivanje papira, plaćanje gotovinom itd.).

Do daljnjeg kuriri DPD-a neće ulaziti u zatvorene prostore, tj. urede, skladišta, stambene zgrade i druge slične prostore. Paketi će biti dostupni isključivo na otvorenom, bez kontakta i na sigurnosnoj udaljenosti od najmanje 1,5 metra, pa se dogovorite s kurirom za preuzimanje izvan prostorija (ispred zgrade, u garaži, na prilazu …) i nakon preuzimanja paketa uvijek operite ruke sapunom i toplom vodom.

Nadamo se da će se uskoro sve vratiti u normalu, a do tada ćemo se pridržavati svih pravila kako bismo što više ograničili širenje bolesti.

Unatoč svemu, želimo vam ugodan početak proljeća … Ostanite pozitivni i zdravi!

Related Articles