A gdje će plesati Cedevitasice?

Array

Na sastanku u Ljubljani objavljena je suradnja između Cedevite i Petrol Olimpije. Hrvatski i Slovenski klub postat će jedan klub sa sjedištem u Stožicama, a neizvjesna je sudbina Cedevitasica…

Zašto je Cedevita odlučila napustiti Zagreb? Na stranu ovi avangardni motivi, činjenica je da ‘vitamini’ unatoč sjajnim rezultatima, prije svega u domaćem prvenstvu, nisu prodrli u srca navijača. Nazivalo ih se plastičnima i umjetnima… Ipak, kroz godine postojanja Cedevita je ipak postala prepoznatljiva po nečemu.

– Idemo cure, presvucite se, zagrijte se i ajmo’ trenirati – kazala je voditeljica Cedevitasica Jelena Peles (29) koja je uz klub od samih početaka, prvo kao plesačica, potom je dogurala do statusa kapetanice, a danas je ‘šefica’.

Čak 12 godina cure su neizostavan dio utakmica zagrebačkog kluba, a zbog spomenutog spajanja klubova postoji mogućnost da Cedevitasice odu u ropotarnicu povijesti.

– Još ni same ne znamo što će biti. Pred klubovima je puno administrativnog posla, to spajanje mora proći brojne skupštine, ali da… Postoji mogućnost gašenja naše navijačke skupine – kazala nam je voditeljica Jelena.

Pročitajte više na: https://m.24sata.hr/sport/cedevita-odlazi-iz-zagreba-a-sto-ce-biti-s-cedevitasicama-634415 – 24sata.hr

Related Articles