Četvrtak, 21 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  ABA ligaš krenuo s pripremama, na prozivku stiglo 10 igrača

  Za košarkaše Igokee odmor je završen i u narednih nešto više od mjesec dana očekuje ih naporan rad kako bi početak ABA lige dočekali u punoj formi.

  - Advertisement -

  Na prvom treningu bilo je prisutno 10 košarkaša, a Dalibor Ilić, Anthony Clemmons i Antabia Waller uskoro će biti na dispoziciji stručnom stožeru. Na prvom treningu, Dragan Bajić je od starosjedilaca imao Đorđa Gagića, Srđana Kočića, Darka Talića, Stefana Simanića, Kostu Kondića i Milana Vulića. Od novih igrača prisutni su bili Jackie Carmichael, Stefan Fundić, Edin Atić i Marko Jošilo.

  „Možda smo krenuli malo ranije u odnosu na ostale. U dva uvodna dana smo odradili liječničke preglede i testiranja koja su potrebna i od danas krećemo u trenažni proces. Zadovoljan sam u kakvom su stanju igrači došli i nadam se dobrim pripremama i dobroj sezoni. Uvjeti su jako specifični, imat ćemo problem utakmica u pripremama jer će većina timova krenuti poslije nas. Do početka rujna ćemo imati taj problem. Pokušat ćemo premostiti problem sa slabijim ekipama, barem te uvodne tri utakmice, a onda ćemo pokušati to što bezbolnije riješiti i neutralizirati te probleme. Imamo kvalitet i vrijeme, sve ostalo je na nama,“ rekao je trener Bajić koji se nada da se igrački kadar tijekomsezone neće bitno mijenjati.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE