More

  Aco Petrović poručio:”Posljednji pozdrav ABA ligi”

  Od sljedeće sezone i Eurocup će biti ‘zatvoreno’ natjecanje. Naime, on će se igrati u dvije skupine po 10 momčadi, od kojih će 8 imati put u daljnji dio natjecanja. Jučer se pojavila informacija da je održan neformalan sastanak predstavnika klubova koji bi trebali dobiti wild-card na tri godine za Eurocup.

  Kako javlja Eurohoops, 13 momčadi bi dobilo specijalnu, trogodišnju pozivnicu, a među njima je i beogradski Partizan. Iako se oni ne spominju, Aleksandar Petrović je putem svog twitter računa poručio kako će još dva ABA ligaša imati zagarantirano mjesto tri godine u Eurocupu – Budućnost i Cedevita Olimpija.

  “Cedevita Olimpija, Budućnost te Partizan dobivaju trogodišnju licencu Eurokupa. Zvezda će prije ili kasnije dobiti euroligašku licencu. Posljednji pozdrav Aba ligi.” – napisao je Aleksandar Petrović. 

  Jasno mišljenje brazilskog izbornika o tome što ovakav scenarij znači za ABA ligu, to je njeno gašenje jer u tom slučaju postojanje i nema prevelikog smisla. Na tu temu Petrović je pričao i prošle nedjelje u emisiji Sport nedjeljom.

   

  spot_img

  Hot Topics

  Related Articles