All-Star Slovačka: Hrvatski trio poražen, Saša Janković osvojio trice

Array

U subotu je odigran All-Star susret slovačke lige. Za Hrvatsku je bio zanimljiv jer su sudjelovala trojica naših predstavnika, Saša Janković, Dražen Klarić i trener Krunoslav Krajnović.

Svi su bili u sastavu Istoka koji je na koncu poražen 141:130. Bio je to susret bez natjecateljskog naboja s mnoštvom atraktivnih poteza, a rezultat je bio u drugom planu. Utakmica je odigrana u glavnom gradu Bratislavi pred 3500 ljudi i bio je to praznik košarke. Patrick Sparks proglašen je za MVP-a utakmice. Klarić je ubacio 10 poena, a Janković 8.

Potonji je sudjelovao u natjecanju u tricama koje je premoćno osvojio ispred Slovenca Kovačevića. Od 30 mogućih poena skupio je 22, a kako je to izgledalo, možete vidjeti u videu na kraju članka. Za naš portal Janković je dao kratku izjavu:

Ovo mi je prvo ovakvo priznanje u karijeri i naravno da sam sretan. Individualna nagrada sama po sebi ništa ne znači i bitno da je nastavim dobro igrati u klubu. Čast mi je bila biti dio ovog spektakla koji je najbolja promocija košarke. Ovdje je sve to na višoj razini nego u Hrvatskoj gdje se bježi od velikih gradova kako bi dvorana uvijek bila puna.

Related Articles