Almond napušta Zvezdu, mijenja ga Milutinović

Array

Nakon otpuštanja Filipa Čovića i trenera Milivoja Lazića, po svemu sudeći klub će napustiti i Morris Almond, koji očigledno nije ispunio očekivanja.

Iako se najavljivao povratak Crvene Zvezde na “stare staze slave”, beogradska momčad nije najbolje otvorila sezonu. Štoviše, otvorila ju je očajno, s četiri poraza u pet utakmica. Nakon takvog starta očigledno je da nešto treba mijenjati, a u cijeloj priči Morris Almond najviše “bode u oči”.  Naime, 27-godišnji Amerikanac, prethodne dvije utakmice u 28 minuta igre, nije postigao niti jedan poen.

Predsjednik Zvezde, Nebojša Čović, ne želi angažirati stranca kao zamjenu Almondu. Njegovo mjesto popunit će Andreja Milutinović,  igrač crveno-bijelih koji do sada nije bio u prvih dvanaest, iako se ranije spominjao kao jedan od perspektivnijih srpskih igrača. Hoće li to biti potez koji bi mogao preokrenuti stanje u beogradskoj momčadi, tek ćemo vidjeti.

Navijači Crvene Zvezde uplašili su se da će ostati i bez drugog Amerikanca. U SAD se danas vratio Elton Brown.

Odlazak američkog centra u svoju domovinu podigao je puno prašine, ali navijači Zvezde mogu ostati bezbrižni. Nakon špekulacija da će otpustiti njegovog sunarodnjaka, pretpostavljalo se da nije zadovoljan vodstvom kluba. Naime, razlog njegovog povratka nije vezan za situaciju u klubu.

U Crvenoj Zvezdi tvrde da Amerikanac nije pobjegao, već dogovorno otišao u SAD, gdje će uskoro postati otac. Tu informaciju potvrdio je i sam Elton Brown putem Twittera“Postat ću otac za dan ili dva. U Americi sam zbog rođenja moje kćeri i vratit ću se u Srbiju 28. listopada.” Potom je odgovorio brižnim navijačima Zvezde na sumnje i smirio ih izjavom: “Lijepo je vidjeti navijače koji cijene moje sposobnosti i očekuju moj povratak. Svim vjernim navijačima: Volim vas, Zvezda će pobijediti!”

Related Articles