Ante Nazor: Cilj mi je unaprijediti igru Zadra

Array

Danas je u press centru ŠC Višnjik zadarskim novinarima predstavljen novi trener Košarkaškog kluba Zadar. Radi se naravno o mladom splitskom stručnjaku Anti Nazoru, koji se nedavno okitio brončanom medaljom na Svjetskom prvenstvu do 17 godina održanom u Litvi.

Odmah po dolasku u Zadar, s novinarima je podijelio svoje prve dojmove:

“Primijetio sam da u ovom kompleksu na Višnjiku imamo najbolje moguće uvjete za rad i trening. Zato mi je želja da, skupa s Upravom i sportskim direktorom, unaprijedim igru Zadra do te razine da postane dostojna ovog grada i ove dvorane.”

Razgovore o rosteru za narednu sezonu Nazor još uvijek smatra uranjenima, no detektirao je na kojoj poziciji je najbitnije pronaći rješenje:

“Moramo se pojačati na poziciji graditelja igre i to s klasnim igračem. O imenima još uvijek ne bih govorio jer se nalazimo u delikatnoj situaciji u kojoj nemamo pravo na pogrešku. Zanimljivo mi je i nekoliko igrača iz lanjskog rostera, kod kojih sam primijetio veliku mogućnost napretka.”

Napomenuo je još Nazor kako su pred njega stavljena dva minimalna cilja: ostanak u regionalnoj ligi, te najmanje treće mjesto u nacionalnom prvenstvu. Dodao je još i kako će klupske pripreme započeti 23. srpnja.

Related Articles