Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Ante Tomić: “Mislim da mi je ovo zadnji vlak za NBA”

  Hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih centara u Europi Ante Tomić i dalje nastavlja sa sjajnim performansima u dresu Barcelone. No, kao što smo već pisali, Tomiću na kraju sezone ističe ugovor i mogao bi postati preskup Barceloni, a logičan korak naprijed u njegovoj karijeri definitivno bi bila NBA liga.

  - Advertisement -

  Španjolski portal Mundo Deportivo napravio je kratak intervju u kojem ispituju Tomića o nagradi MVP-a kola u Euroligi, kao i o budućnosti njegove karijere. Na pitanje je li sretan što je osvojio to priznanje, Tomić je odgovorio: Da, sretan sam, ali mislim da veliku zaslugu za to ima i ostatak ekipe. Da budem iskren, ne obraćam previše pozornosti na svoju statistiku, važnije mi je da pobjeđujemo. Lijepa je to nagrada, ali ona je sporedna stvar.

  Zatim su spomenute razne spekulacije o njegovoj budućnosti, na što je odgovorio: Još ne znam ništa, sve je moguće. To je sve što u ovom trenutku mogu reći.

  S 28 godina, koliko imam sada, ovo mi je vjerojatno zadnji vlak za NBA, no još uvijek ne znam ništa. Jedino što mogu reći je da postoje opcije, ali samo to. Razgovarao sam i s klubom o produženju ugovora, ali još ništa nije dogovoreno. Morat ćemo jednostavno pričekati da završi sezona pa ćemo onda sve vidjeti, izjavio je Tomić.

  Tomić, koji je prošle sezone bio u najboljoj petorci Eurolige, ove sezone u najjačem europskom natjecanju postiže 11,7 poena uz 7,6 skokova za 25 minuta na parketu te igra jednu od najboljih sezona karijere.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE