Antonija Jurić i Matea Vrdoljak: Zadovoljni smo

Array

Donosimo vam još izjava iz tabora novih seniorskih prvakinja Hrvatske ekipe Novog Zagreba.

Ako se ikoga može istaknuti u ekipi Novog Zagreba kao najveće iznenađenje u finalnoj seriji to je svakako Antonija Jurić koja je svojim igrama oduševila pratitelje ženske košarke a nakon finala je za portal Crosarka rekla: S obzirom da smo se u četvrtoj utakmici uspjeli vratiti nakon – 14 i pobijediti, znali smo da u petoj utakmici moramo dati sve od sebe jer nam se pružila još jedna šansa. Iako smo u prvom poluvremenu pete utakmice gubili, nismo se predali. Stisli smo jače u obrani drugo poluvrijeme i preokrenuli rezultat i na kraju pobijedili i osvojili prvenstvo.

Treća dvoznamenkasta igračica kod Lupica je bila Matea Vrdoljak koja je izjavila : Bilo je teško,teže nego što smo očekivali ali na kraju mi smo zadovoljni našom sezonom! Ostvarili smo ciljeve postavljene na početku sezone i to je najvažnije!Iskreno nije bilo lako u finalu prvenstva s Gospićem kao što je to izgledalo lagano na kupu,ali možemo biti zadovoljni sa osvojenom duplom krunom,prvi put u povijesti za ovaj klub,pogotovo znajući da smo izvukli tešku pobjedu na vrućem terenu u Gospiću koji vlada zadnjim desetljećem hrvatskom ženskom košarkom!

Možda smo se malo opustili poslije kupa misleći da ćemo lako,a možda se ekipa Gospića pripremila mnogo bolje nego na kupu!Mislim da smo odradili veliki posao u zadnjoj utakmici a najviše zahvaljujući ekipi i timskim radom jer smo igrale zajedno i borile se jedna za drugu,kako igračice s terena tako i igračice s klupe! Nakon sto je Gospić dobio treću utakmicu 28 razlike,mnogi su predviđali kraj Novog Zagreba ali mi smo pokazali karakter i bodrili smo jedna drugu više nego ikada i mislim da je to bio ključ osvojenog prvenstva. Timski rad i veseli timski duh!

Related Articles