Anzulović objavio popis 15 reprezentativaca

Array

Deset dana uoči okupljanja reprezentacije, izbornik Dražen Anzulović objavio je popis igrača na koje će računati u ovom kvalifikacijskom ciklusu.

Podsjetimo, Hrvatska se u drugom krugu kvalifikacija našla u skupini J s Litvom, Italijom, Poljskom, Mađarskom i Nizozemskom i trenutno je na 3-5 omjeru pobjeda i poraza te joj predstoji teška, ali još uvijek moguća borba za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kinu.

Reprezentativci se okupljaju 25. studenog u Zagrebu odakle odmah odlaze na pripreme u Osijek. Prva kvalifikacijska utakmica je na rasporedu već 29. studenog u 18:00 protiv Mađarske u dvorani Gradski vrt, a 2. prosinca slijedi utakmica u Litvi u 18:30 po hrvatskom vremenu.

 

U ovom ciklusu neće moći nastupiti NBA igrači, a izbornik Anzulović je izjavio: „Popis se sastoji od igrača koji zadovoljavaju ono što u ovom trenutku želimo igrati kroz kvalifikacije“.

O očekivanjima od narednih izazovnih utakmica rekao je: „Nadam se da ćemo odigrati dvije dobre utakmice i da će svi igrači opravdati dolazak na popis reprezentacije.“

 

Popis igrača:

 1. KALAJŽIĆ Mate
 2. JUNAKOVIĆ Martin
 3. KATIĆ Toni
 4. BOŠNJAK Domagoj
 5. ŽGANEC Karlo
 6. MUSTAPIĆ Jakov
 7. BILINOVAC Josip
 8. ROZIĆ Marin
 9. BOŽIĆ Luka
 10. VUKOVIĆ Domagoj
 11. BABIĆ Luka
 12. BILAN Miro
 13. ZUBČIĆ Tomislav
 14. PERIĆ Hrvoje
 15. ČAKARUN Marjan

 

Related Articles