Basket Tour: Zadarski Pulestri osvojili turnir u Šibeniku

Array

U Šibeniku se 7. lipnja održao CEDEVITA BASKET TOUR 3×3, drugi ovosezonski turnir nakon Čakovca, a ovaj se odigrao u spomen na prerano preminulog našeg velikana igre Dražena Petrovića.

Kako prenosi portal basket-tour.com, u seniorskoj su se konkurenciji kroz dvije eliminacijske skupine ekipe borile za ulazak u završnu grupu četiri najbolja, da bi potom dvije najbolje ekipe igrale finalni susret. Prije velikog finala nastupila je atraktivna splitska breakdance atrakcija Unit X, a održalo se i zanimljivo natjecanje u tricama u kojemu je pobjedu odnio Ivan Dellavia sa četiri pogođena ubačaja za ukupnu pobjedu u finalu. Na koncu su ulazak u finale izborile zadarske ekipe Pulestri i Bili Brig, a u odličnoj utakmici Pulestri su boljom obranom neutralizirali napade Bilog Briga i na koncu zasluženo slavili sa 21:15.

Tako su igrači Pulestra Marko Atelj, Zvonimir Baričević, Ivan Bulić i Jurica Dražović osvojili 200 bodova u regiji Jug za odlazak na Masters najboljih hrvatskih ekipa koji će se 02. kolovoza održati u Rijeci, a sa kojega će pobjednik ići na FIBA WORLD TOUR u Lausannu.

Related Articles