Black Friday vikend u GrosBasketu

Jedva čekaš vikend? Ovog tjedna će to čekanje biti još teže jer su pored Black Friday popusta najavljena tri opaka Jordan izdanja! Dvije tenisice dio su Jordanove “The Fearless Ones” kolekcije koja slavi raznolikost i talent, a treća će posebno oduševiti sve obožavateljice Jordan branda.
Od petka, Air Jordan 1 High OG “Bloodline” stiže za sve ljubitelje visokokvalitetne kože i Chicago colorwaya. Model je nadahnula reklama iz 1985. godine u kojoj MJ, noseći Jordanice, poleti prema obruču i kaže: »Who said man was not meant to fly.« Taj natpis naći ćeš s unutrašnje strane tenisice i na jednim vezicama. Možeš ih dobiti kod nas ovog petka, 29. studenog u in-store rafflu. Prijave se primaju od 8 do 9 sati, izvlačenje će biti u 9:00. Dostupne veličine su od 35.5 do 48.5.
Air Jordan Retro 1 High OG ''Bloodline''
Air Jordan Retro 1 High OG ”Bloodline”
U subotu, 30. studenoga, stiže još jedan vrlo poseban i ograničen model, Air Jordan 1 Mid SE x Maison Chateau ”Fearless”. Tenisice su dizajnirane s francuskom modnom markom Maison Château Rouge koja želi afričku kulturu približiti svijetu. Boje i materijali na ovom modelu zaista su jedinstveni, zato ostavite svoju subotu slobodnu za još jedan in-store raffle. Prijave se primaju od 8 do 9 sati, izvlačenje će biti u 9:00. Dostupne veličine su od 40 do 46.
Air Jordan 1 Mid SE x Maison Chateau ''Fearless''
Air Jordan Retro 1 High OG ”Bloodline”
Šećer na kraju ostavili smo za ljepši spol! Jordan je pripremio posebno izdanje ženskog Air Jordan 11 WMNS “Metallic Silver”, koje su jedan od najpopularnijih Jordan modela, a imaju efekt sjaja i luksuzan izgled. Stižu u subotu, 30. studenog od 9 sati, a bit će dostupne samo u trgovini. Dostupne veličine su od 36 do 41.
Vidimo se u petak!
GB tim
Air Jordan XI WMNS ''Metallic Silver''
Air Jordan XI WMNS ”Metallic Silver”
Black Friday
USKORO    NOVO    SNIŽENJE