Bogdanović: Danas sam još bolji nego kad sam draftiran

Array

Jučer je u NBA ligi prava mala medijska ludnica. Kao i svake godine, krajem rujna je održan ”media day”, a danas je na listi bilo pet ekipa, a među njima i Brooklyn Netsi u kojima igra naš reprezentativac Bojan Bogdanović.

Bogdanović je natuknuo da se napokon osjeća kao dio Brooklyn Netsa te je nadodao: Ovo je moje ostvarenje snova, biti okružen s toliko vrhunskih igrača. Danas sam još bolji igrač nego što sam bio kada su me Netsi draftirali – prenosi portal NBACRO

Naravno, i drugi igrači Netsa su imali prve dojmove o novom suigraču iz Hrvatske. Kevin Garnett je priznao da još radi na izgovoru Bojanovog prezimena, ali da su u glavi i nadimci novih igrača, što nije htio podijeliti s ostatkom novinara.

Novi trener Netsa i zamjena za Jasona Kidda, Lionell Hollins, je naglasio kako će startnu poziciju niskog krila igrati Joe Johnson, dok će startnog beka igrati ili Bogdanović ili Alan Anderson. Hollins je još rekao da je impresioniran Mirzom Teletovićem i Bojanom te je napomenuo kako su obojica igrački dosta više od samih šutera.

Related Articles