Bogdanović potjeran iz reprezentacije

Array

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša, Bojan Bogdanović, više nije na pripremama reprezentacije Hrvatske. Njega je, naime, izbornik Jasmin Repeša potjerao s priprema u Osijeku jer je dva puta ranojutarnjim dolascima u hotel prekršio kućni red.

Nije Bogdanović bio jedini koji je prekršio kućni red. Učinio je to i Damir Markota, za kojega nije ništa čudno jer je za njega otprije poznato da baš i ne vodi neki sportski život. Ipak, izbornik je poštedio Markotu jer se ispričao.

Svejedno, ova vijest Markoti neće pomoći u traženju novoga kluba, a vjerojatno će i čelnici Cedevite, koja se spominje kao moguća destinacija Markote, dobro razmisliti o njegovom angažiranju.

Bogdanović klub ima, između ostalog, želi ga i Barcelona u svojim redovima ove sezone, ali se njegovim poslodavcima u Fenerbahčeu sigurno neće svidjeti njegov posljednji potez, kao ni Barceloni koja ga želi dovesti u svoje redove ove sezone, prije nego sljedeće ode u Netse.

Ne ide Bogdanoviću u prilog ni to što je po izvorima bliskim reprezentaciji na pripreme došao potpuno nespreman i s viškom kilograma.

Repeša je odlučan stvoriti kult reprezentacije i konačno stati na kraj neprimjerenom ponašanju reprezentativaca, što prijašnjih godina nije bio slučaj i glavnim polugama reprezentacije se više puta gledalo kroz prste nakon raznih nepodopština.

Već je puno igrača zbog poznatog balkanskog mentaliteta upropastilo karijere iz razno raznih razloga, nadamo se da će ovo biti primjer svim ostalim igračima i da će dobro promisliti prije nego okrše kućni red reprezentacije ili kluba.

Umjesto Bogdanovića u reprezentativni kamp Jasmin Repeša pozvao je Gorana Vrbanca koji će se pripremama reprezentacije priključiti u srijedu, nakon što se javi na prozivci u Zadru, gdje će igrati i ove sezone.

Izvori bliski Vrbancu rekli su da je Goran marljivo trenirao cijelo ljeto, a njega i prati glas da voli trenirati tako da mu sigurno neće biti problem uklopiti se u reprezentaciju.

Related Articles