Utorak, 27 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Bogdanoviću i Žoriću naslov prvaka u Turskoj

  Niti u Turskoj finale nije prošlo bez incidenata. Fenrbahče Ulker naših Bojana Bogdanovića i Luke Žorića došao je do šestog naslova prvaka Turske nakon što se Galatasaray nije doputovao na sedmu odlučujuću utakmicu. Susret je registriran rezultatom 20:0, a Galatasaray vjerojatno očekuje i novčana kazna.

  - Advertisement -

  Gosti nisu doputovali u zajedničkoj odluci čelnika kluba, trenera te igrača koji su smatrali da su im životi ugroženi zbog navijača Fenerbahčea. Dodajmo da je turski savez zbog divljanja navijača kaznio Galatasaray tako da je dozvolio da na njihov domaći susret mogu gledati samo žene i djeca do 14 godina starosti, dok je Fenerbahče prošao samo sa novčanom kaznom zbog svojih navijača.

  Galatasaray neće i ne želi sudjelovati u ovim prljavim igrama te ćemo razmisliti o istupanju našeg muškog i ženskog kluba iz natjecanja. Stavljanje života igrača i stručnog stožera kluba u opasnost je izdaja turskog sporta, riječi su Unala Aysala, predsjednika kluba.

  Spomenimo kako niti jedna momčad nije uspjela ostvariti pobjedu na gostovanju, slavili su samo domaćini. Žorić i Bogdanović igrali su jako dobru finalnu seriju. Luka je bio na prosjeku od 10.6 poena te 3,6 skokova, a Bojan se zaustavio na 10,5 koševa i 1,6 asistencija. Slatke brige za našeg izbornika Jasmina Repešu.

  Svi rezultati finalne serije:

  1. Fenerbahče Ulker – Galatasaray 89:70

  2. Fenerbahče Ulker – Galatasaray 74:73

  3. Galatasaray – Fenerbahče Ulker 73:64

  4. Galatasaray – Fenerbahče Ulker 88:82

  5. Fenerbahče Ulker – Galatasaray 76:63

  6. Galatasaray – Fenerbahče Ulker 85:77

  7. Fenerbahče Ulker – Galatasaray 20:0

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE