Bojan Bogdanović u Netsima

Array

Nbacro.com javlja da je Bojan Bogdanović potpisao trogodišnji ugovor za Brooklyn Netse. Detalji ugovora još nisu objavljeni, a zna se da će Bojan u trećoj godini imati mogućnosti postati slobodan igrač.

Ovaj posao je sklopljen nakon neuspjelih dogovora s Kyle Korverom te će se naš reprezentativac nakon nekoliko odličnih sezona u Europi okušati u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Bogdanović je izabran kao 31. izbor na draftu 2011. godine, a pravo na njegove usluge Netsi su dobili razmjenom s Timberwolvesima. Prema previđanjima trebao biti zamjena za Paula Piercea, pa će tako već u prvoj sezoni u NBA ligi imati priliku raditi i vježbati s jednom od legenda lige i biti dio ekipe s visokim ciljevima.

S obzirom na Pierceove godine i činjenicu da će ga Jason Kidd vjerojatno što je moguće više odmarati do doigravanja, portal NBA Croatia se nada da će Bogdanović dobiti pravu priliku i pokazati što zna. Šuterske sposobnosti kojima raspolaže cijenjene su u ligi, a atletske sposobnosti su potrebne Netsima.

Related Articles