Bomba iz Beograda – Zvezda dovodi Jaku Lakoviča?

Array

Čini se kako je čelništvo Crvene Zvezde ozbiljno u namjeri da napokon poremeti ravnotežu u domaćem prvenstvu te napokon s trona skine godinama nedodirljivi Partizan. Nakon dovođenja Borisa Savovića, Luke Mitrovića, Eltona Browna i Marka Simonovića, Crveno-bijeli su, prema pisanju turskih medija, u već poodmaklim pregovorima sa Slovencem Jakom Lakovičem.

Lakovič ima još godinu dana ugovora s turskim Galatasarayom, no Turci navodno nemaju ništa protiv da Slovenac potraži novu sredinu i olakša financijski uteg s klupskog proračuna.

Slovenski playmaker prošlu sezonu odigrao je za turski Galatasaray, prosječno ubacujući 10,5 poena uz 2,9 asistencije po susretu u domaćem prvenstvu. U Euroligi je Lakovič knjižio 9,9 poena i 2,7 asistencije u 19 odigranih utakmica. Podsjetimo, 34-godišnji Slovenac u karijeri je nastupao za Krku, Panathinaikos, Barcelonu te Galatasaray. Najveće uspjehe ostvario je sa španjolskom Barcelonom, osvojivši dva prvenstva, tri kupa te naslov europskog klupskog prvaka u sezoni 2009/2010.

Related Articles