Boris Barać produžio sa Szombathelyem

Barać će u narednoj sezoni braniti dvostruku krunu s mađarskim klubom.

Nakon izvanredne sezone u kojoj je osvojeno mađarsko prvenstvo i Kup Boris Barać je produžio svoju vjernost mađarskom klubu Szombathelyu.

U petoj i odlučujućoj utakmici finala mađarske lige svladana je Alba Fehervar, a Barać je dao svoj obol pobjedi s devet poena, sedam skokova i četiri asistencije. Osvojen je i Kup gdje su deklasirali Soproni KC u finalu s čak 92-48 te će pokušat ponoviti prošlosezonski uspjeh i u narednoj sezoni.

U minuloj sezoni Barać je bio na prosjecima od 10,2 poena i 4,5 skokova u 24 odigrane utakmice u prvenstvu. U klubu je od 2020. godine te će mu iduća sezona biti ukupno četvrta u aktualnom mađarskom prvaku. Boris se za naš Portal osvrnuo na minulu sezonu i dodao očekivanja za iduću.

Jako sam sretan što se vraćam u klub u kojem sam bio protekle tri sezone. Osvojili smo svake godine titulu i igrali zapaženu ulogu u Ligi prvaka.” – rekao je za proteklu sezonu.

Mislim da ćemo i sljedeće sezone biti jako dobri jer smo zadržali većinu rostera, te se dodatno pojačali. Od sljedeće sezone naravno očekujem trofeje i da idemo daleko u Europi. Ovo je jedan od najboljih klubova u regiji i osjećam se kao doma. Nadam se uspješnom nastavku suradnje i ovoj četvrtoj sezoni u Mađarskoj.” – zaključio je priču Boris s očekivanjima za iduću sezonu.

Uistinu sjajna sezona je iza Baraća, a dobre stvari nema potrebe kvariti. Mi mu želimo da ponovi uspjehe iz prošle sezone.

Related Articles