Bosco nadigrao Istraune

U novom kolu Prve lige sastali su se Bosco i Istrauni. Tijekom cijele utakmice Bosco je bio bolja momčad te su slavili bez nekih prevelikih problema rezultatom 94:55.


22. kolo, Prva liga, 29. travanj

Bosco – Istrauni 94:55 (21:9, 17:19, 28:18, 28:9)

(Jularić 24(7sk), Ljubičić 20(26 sk) – Andabaka 15(7sk), Bilalović 11)


Domaća momčad od početka utakmice krenula je puno motiviranije od svojeg protivnika. Takav pristup im se i isplatio jer su ubrzo napravili veću razliku. No, Istrauni se pribrali te su počeli igrati s puno više energije i zbog toga su došli na korak do potpunog priključenja. Ipak, unatoč poboljšanja igre gostiju Bosco je danas igrao fenomenalno i nije ispustio vodstvo. U tome im je uvelike pomogao Ljubičić koji je dominirao u reketu. I poenima i skokovima. Ljubičić je imao 15 ofenzivnih skokova, a kada tako igra tvoj protivnik teško češ pobijediti.

U drugom dijelu Bosco je nastavio igrati istu igru. Ljubičiću se pridružio i Jularić koji je za obranu Istrauna bio nezaustavljiv. U momčadi gostiju pokušavao je nešto napraviti Kristijan Andabaka, ali on sam nije mogao vratiti svoju momčad u egal. Na kraju je Bosco možda čak iznenađujuće lako svladao Istraune koji će ovu utakmicu željeti što prije zaboraviti. Pogotovo lik i djelo Krešimira Ljubičića.