Braća Ivišić napustila Šibenku!

Prije deset dana pisali smo kako mlada, iznimno talentirana braća, Zvonimir i Tomislav Ivišić napuštaju Šibenku. U kasnim večernjim satima petka ta je vijest i službeno potvrđena, braća Ivišići postali su igrači KK Studentski Centar Podgorica. Crnogorska momčad razvojna je ekipa Budućnosti, a od sljedeće natjecateljske sezone nastupati će u ABA 2 ligi.

Blizanci Tomislav i Zvonimir rođeni su 2003. godine, a za ovaj transfer najzaslužniji je njihov menadžer, svima dobro poznati Miško Ražnatović, koji je vijest potvrdio na svome twitter računu. “Braća tornjevi” su prije dvije godine iz BiH kluba Vitez došli u Šibenku. Tomislav (206 cm) je prije dvije godine sudjelovao u europskom zlatu U16 reprezentacije u Novom Sadu kao najmlađi igrač sa samo 14 godina. Ozljeda je spriječila njegovog brata Zvonimira da također nastupi na prvenstvu. Odigrao je vrlo solidnu sezonu u Šibenki te se pokazao kako se na njega već sada može ozbiljno računati.

“Za Studentski centar, razvojni centar Budućnost Volija, dolazak braće Ivišić predstavlja ostvarenje vizije i strateškog plana da pod svojim krovom okupi samo najtalentiranije mlade košarkaše iz Crne Gore i regije. Studentski centar će biti odličan poligon za daljnji razvoj braće Ivišić, kojima košarkaški stručnjaci predviđaju blistavu karijeru” – stoji u priopćenju kluba.

 

 

Related Articles