Bracey Wright out do kraja sezone

Array

Za braniča Cedevite, Braceya Wrighta ova sezona je završena. Amerikanac se ozlijedio na posljednjem susretu protiv Zadra u polufinalu prvenstva Hrvatske i trener Jakša Vulić više na njega ne može računati. Niti u nastavku serije protiv Zadrana, niti u eventualnom finalu.

Iza Cedevite je turbulentna sezona u kojoj je bilo dosta prometno. Promijenjena su dva trenera i par igrača. Ozljeda prvog šutera sigurno je veliki udarac za zagrebačku momčad, ali ekipa Cedevite se sigurno neće predati. Mnogi su mišljenja da će igra Cedevite biti čak i bolja bez Wrighta, ali njegovi će koševi sigurno nedostajati.

U tom smjeru ide i izjava Marka Tomasa:

“Više nema mjesta kalkuliranju. Mi moramo pobijediti u naredne dvije utakmice i siguran sam da je ova momčad u stanju to učiniti. U Zadru smo dali sve od sebe, ali mislim da su neke naše pogreške u zoni dopustile Zadru da se odlijepi na 10 razlike. U Zagrebu ćemo odigrati puno bolje”, kaže Tomas.

Vulić očekuje bolju igru nego na Višnjiku i nada se pobjedi svoje momčadi i nastavku serije. Sljedeća utakmica igra se u srijedu s početkom u 20.15 u dvorani Doma Sportova.

Related Articles