Bundović ostaje u Ciboni

Array

Krilni centar Filip Bundović produžio je suradnju s Cibonom.

Ovaj se rođeni Zagrepčanin prethodnu sezonu pokazao kao važan kotačić u rosteru Vukova pa je s njim produžena suradnja na još dvije godine

U  ABA ligi je ove sezone odigrao 18 utakmica, za 14.6 minuta provedenih u igri postizao je 9.2 poena i 3.2 skoka, dok je u HT Premijer ligi u 24 odigrane utakmice, za 15.6 minuta postizao 11.5 poena i 3.6 skoka.

”Razgovore s igračima koje smo imali u rosteru vodimo još otprije završetka lige. Dogovorili smo nastavak suradnje s Bundovićem na dvije sezone i vjerujem da ćemo još neke igrače koji su bili s nama potpisati uskoro. Također, imamo puno kontakata i u fazi smo i traženja pojačanja. Cilj nam je da zadržimo kostur od prošle sezone a Bundović je svakako bio i bit će jedna od bitnijih karika u njemu”, izjavio je direktor Domagoj Čavlović.

”Jako sam sretan što ostajem u Klubu. Cibona je za mene uvijek bila broj jedan i raduje me što ću nakon sjajne protekle sezone ostati ovdje još dvije godine. Nadam se da ćemo jednako kvalitetnim radom nastaviti gdje smo stali i uz publiku koju smo vratili na tribine, ‘pod Toranj’ donijeti neke nove trofeje”, istaknuo  je Bundović.

 

 

Related Articles