Četvrtak, 29 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  C-1 sjever: Međimurje Globetka obranila naslov

  Košarkaši Međimurje Globetke iz Čakovca treći su puta u nizu osvojili naslov prvaka C-1 lige sjever. Iskusna momčad prepuna bivših drugoligaških igrača bila je nezaustavljiva te je natjecanje završila bez poraza pod vodstvom trenera Škoda Davorina.

  - Advertisement -

  C-1 ligu sjever igralo je devet momčadi od kojih su dvije bile van konkurencije (Mladost iz Ivanovca i Grafičar II iz Ludbrega) jer su im pojedini igrači igrali i A-2 ligu sjever. Nakon što su momčadi odigrale 16 kola regularnog dijela, uslijedilo je razigravanje za poredak od prvog do četvrtog mjesta te od petog do osmog. Momčad Mladosti je odustala od natjecanja nakon regularnog dijela, pa je tako osam momčadi nastavilo natjecanje. Rezultati iz regularnog dijela su se prenosili, a Međimurje Globetka, Nedelišće, Dubravčan iz Donje Dubrave te Prelog razigravali su za prvaka. Rezultati iz regularnog dijela su se prenosili tako je Međimurje Globetka u razigravanje ušla s svih šest pobjeda, bez i jednog poraza. Svaka momčad je sa svakom odigrala još po dvije utakmice, a sastav iz Čakovca je i dalje bio uvjerljiv te je dobio svih šest susreta i na kraju završio uvjerljivo prvi s 12 pobjeda. Nedelišće je osvojilo drugo mjesto, Dubravčan treće, a Prelog je bio četvrti.

  Spomenimo i momčadi koje su igrale u poretku od petog do osmog mjesta. Grafičar II osvojio je petu poziciju, Lepoglava je završila šesta, Donji Kraljevec sedmi, a Kotoriba je bila osma.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE