Čačić: Odlazim s mjesta direktora Zadra zbog osobnih razloga

Array

Marino Čačić podnio je neopozivu ostavku na mjesto direktora KK Zadra. Njegov ugovor je bio zasnovan na probnom roku u trajanju od 6 mjeseci nakon kojih se Čačić odlučio na ostavku.

Priopćenjem se oprostio od zadarske košarkaške javnosti koje vam prenosimo u cijelosti:

“Prilikom razgovora o prihvaćanju uloge direktora KK Zadar usmeno sam s članovima Nadzornog odbora dogovorio probni rok od 6 mjeseci. Tragom tog dogovora sporazumno smo dogovorili raskid ugovora te odlazim s mjesta direktora KK Zadar, zbog osobnih razloga.

U proteklom razdobulju jako veliki napor uložen je prvenstveno u marketinško unaprijeđenje pozicije KK Zadar. Vjerujem da će započeti uspješni projekti ići dalje, u nekima ću sigurno nastaviti sudjelovati kao volonter.

Puno energije oduzeo mi je proces predstečajne nagodbe koji je, sukladno zakonu, pokrenut krajem veljače. Zahvaljujem svima koji su nesebično pomogli klubu u izradi sve potrebne dokumentacije, što je u tim trenutcima značilo život klubu. Cijeli proces je pripremljen i uvjeren sam u njegovo uspješno okončanje što će bitno olakšati poziciju kluba.

Zahvaljujem svim sponzorima koji i dalje prepoznaju važnost kluba za Zadar i za zadrane.

Zahvaljujem i medijima na korektnom praćenju i smatram da smo imali odličnu suradnju, za koju vjerujem da će se nastaviti i dalje, na obostranu korist i zadovoljstvo.

Zahvaljujem igračima i trenerima koji su maksimalno profesionalno odrađivali svoje zadatke i koju su nam, u konačnici, donijeli puno zadovoljstva ove sezone.

Zahvaljujem navijačima kod kojih je prevladala podrška i pozitivnost u ključnim dijelovima sezone što je i omogućilo igračima da igraju bez “ručnih kočnica” u presudnim trenutcima. Zadar – to ste vi.

Osobno, ostajem navijač i vraćam se na tribine, na kojima će, uvjeren sam, dogodine biti i veća gužva neko protekle sezone.”

U trajanju svog mandata Čačić je klub uspješno doveo do predstečajne nagodbe, koja bi se uskoro trebala nastaviti drugim ročištem na kojem će vjerovnici glasovati o ponuđenom reprogramu otplate dugovanja. Također valja napomenuti kako je pod njegovim ravnanjem klub ostvario i nadmašio sva rezultatska očekivanja.

Related Articles