Campazzov agent:”Interes postoji, ali sada nema ništa konkretno”

Nakon velikog interesa medija u Europi i SAD-u na napise kako Spursi i Mavericksi žele u svojima redovima Facunda Campazza, o svemu se oglasio i igračev menadžer u razgovoru za basketplus.com. Claudio Villanueva objasnio je da zanimanje postoji, ali da još ne postoji ništa konkretno:

„To zanimanje nastalo je nakon napisa iz Hrvatske (Crošarka) u kojem je navedeno kako za Facunda postoji interes NBA klubova. Reći ću vam nešto, da budem potpuno jasan. U posljednje dvije godine, tijekom sezone, imao sam na tisuće upita NBA skauta. Već prije tri godine rekao sam kako je Campazzo najbolji razigravač u Europi, a to znači i da je među tri najbolja košarkaša u Europi. Ako NBA liga onda ne promatra takvog igrača, to nije normalno.“ – rekao je Villanueva.

Međutim, agent argentinskog košarkaša tu nije stao.

_

„Ne postoji ništa konkretno, sada se ništa ne govori, ne zna se kada će i hoće li se NBA sezona nastaviti, odnosno kada bi trebala krenuti nova sezona. Zato, ako me pitate je li bilo raspitivanja o Facundu? Kažem vam da, tisuću puta, ali danas nema ništa konkretno.“ – zaključio je.

Kao što smo već naveli, od ukupne odštete za odlazak u NBA, Facundo Campazzo bi Real Madridu iz vlastitog džepa mora platiti 5 milijuna i 275 tisuća dolara, dok bi ostatak do 6 milijuna podmirivao NBA klub.