Čavlović:”Jovanović ostaje na klupi, Gnjidić ima još dvije godine ugovora”

Teškim porazom protiv Splita Cibona je zaključila turbulentnu sezonu. Mnogi igrači tijekom godine su prodefilirali Savskom, u veljači je Vladimir Jovanović zamijenio Ivana Velića, a ostanak u ABA ligi izboren je tek u finišu sezone. Svoj pogled na minulu, ali i nadolazeću sezonu u razgovoru za Sportske novosti dao je direktor Vukova Domagoj Čavlović.

„Kad govorimo o svemu iz ove perspektive, onda se vjerojatno možemo složiti kako je ovo bila sezona u kojoj smo svjesno ušli u rizik s puno mladih igrača. Na sve se to nadovezala i situacija s Covidom, doduše kako nama, tako i svima ostalima, pa smo se dovodili u poziciju da se više koncentracije pridaje rezultatima PCR testiranja nego nečemu drugom. Na to su se nadovezale samo neke neočekivane promjene u igračkom kadru.  Neki potezi koje smo povlačili bili su svjesni, neki su bili privatne prirode, ali o tome ne bih. Moj je osjećaj da je za nas sezona završila kad smo u Čačku svladali Borac, takav je barem moj dojam. I nova sezona za nas je počela već onog trenutka kad je odsvirala sirena za kraj utakmice u petak. Momčad će već od ponedjeljka, oni igrači koji su pod ugovorom, nastaviti trenirati, a trener i sportski direktor će slagati konstrukciju momčadi za sljedeću sezonu.“ – priča Čavlović.

Naglasio je direktor pritom da srpski trener ima još dvije godine ugovora te da sigurno ostaje na klupi zagrebačke ekipe. Čavlović je odgovorio i na to tko od igrača ima ugovor za sljedeću sezonu?

„Dakle, ugovore za sljedeću sezonu imaju Lovro GnjidićKrešimir Radovčić, Mateo Drežnjak, Toni Nakić, Roko PrkačinDanko Branković Lukša Buljević. Gnjidić ima još dvije ugovora s Cibonom i s njim ćemo razgovarati o novim opcijama. Mi ga vidimo u ozbiljnoj rotaciji sljedeće sezone, ali ovih dana bismo trebali sastaviti kompletnu igračku križaljku. Znate i sami da tu postoji više modela, pa ćemo imati model A, B, C. Jedan potpis može značiti koncentraciju na neka druga rješenja, vidjet ćemo.“

Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE. 

Related Articles