Cedevita dovodi makedonskog reprezentativca?

Array

Vlado Ilievski je prije nekoliko dana sporazumno raskinuo ugovor s ruskom momčadi, Lokomotivom iz Kubana. Makedonski reprezentativac sa slovenskom putovnicom izjavio je kako bi volio u narednoj sezoni igrati bliže doma.

S obzirom na tu izjavu u kontekstu novog kluba spominje se i hrvatski Euroligaš koji je trenutno jedan od najozbiljnijih zainteresiranih klubova.

Špekuliralo se da je za usluge 32-godišnjeg Ilievskog zainteresirana i beogradska Crvena Zvezda, međutim njegov agent Miodrag Ražnatović demantirao je te špekulacije i potvrdio kako Ilievski zasigurno neće put Beograda.

No, ono što je važno za hrvatsku košarkašku javnost jest, kako nije demantirao mogućnost ponovne suradnje Božidara Maljkovića s makedonskim organizatorom igre. “Istina je, Cedevita je zainteresirana za usluge Ilievskog. No, ponudu je poslao i jedan španjolski klub, međutim Vlado je izjavio kako bi želio igrati bliže doma,” izjavio je Ražnatović.

Dodajmo kako je Ilievski proteklu sezonu započeo u Istanbulskom Efesu, da bi nakon 11 utakmica prešao kod Božidara Maljkovića u spomenuti Lokomotiv za kojeg je odigrao 8 utakmica u ruskoj ligi, te u prosjeku bilježio 6,6 poena, 2,4 asistencije i 1 skok po utakmici.

Related Articles