Ponedjeljak, 25 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Cedevita Junior počela s treninzima

  Nakon što se u Hrvatskoj, trećom fazom popuštanja mjera borbe protiv Covida-19, otvorila mogućnost održavanja treninga sportskih momčadi u Cedeviti Junior nije se dugo čekalo. Već u srijedu trener prve momčadi Marko Trninić okupio je raspoložive igrače te se krenulo s trenažnim procesom. Momčad je šarolika, od igrača ovosezonskog sastava s kojima se računa u novoj sezoni, mlađih koji kucaju na vrata prve momčadi do onih trenutno bez ugovora. U drugoj dvorani Doma košarke Cedevita aktivno s izbornikom reprezentacije Veljkom Mršićem treniraju bivši igrači Cedevite, reprezentativci Hrvatske Roko Rogić i Filip Krušlin, kao i Željko Šakić, ove sezone u Lietkabelisu iz Litve.

  - Advertisement -

  Marko Trninić, trener KK Cedevita Junior: “Konačno smo započeli s radom nakon ovog dugog iščekivanja. U slijedećem razdoblju radit ćemo na individualnoj tehnici, na ispravljanju nekih nedostataka kod igrača. Mislim da je to neophodno za njih pogotovo što se kroz sezonu nema baš puno vremena za takav način rada tako da ćemo ovo razdoblje maksimalno iskoristiti da ih usavršimo i unaprijedimo. Sada su tu s nama neki igrači s ugovorom, neki nisu, neki koji bi htjeli ostati sa nama. Dobra skupina za dobar rad. Mi zapravo još uvijek ne znamo za što se pripremamo, za Prvu ligu ili možda i HT Premijer ligu. U svakom slučaju ono što bi mi željeli je ovaj viši rang i nadam se da ćemo u tom smijeru i selektirati igrače koji će moći ispratiti taj tempo treninga i tu razinu natjecanja.”

  Matej Bošnjak, igrač KK Cedevita Olimpija na posudbi u KK Cedevita Junior:“Definitivno najveća muka u ovom razdoblju je bila nemogućnost treniranja na ovakav način. Naravno, morali smo paziti na zdravlje ali cilj je svakako bio ostati u nekoj kakvoj, takvoj formi. Sigurno je velika želja bila opet izaći na teren. Sigurno da je super opet vidjeti suigrače, prijatelje, trenere, sve ljude oko kluba, to je bilo lijepo. Siguran sam da ću preko ljeta naporno raditi i da ću sigurno biti bolji igrač u novoj sezoni.”

  Nakon prvih seniorskih treninga nagovještaj je da bi s prvim danima slijedećeg tjedna trebali s radom u dvorani započeti i momci iz omladinskog pogona KK Cedevita Junior.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE