Centarsko pojačanje u Kaštel Sućurcu

Array

Centar Miše Diminić usmeno je sve dogovorio s A1 ligašem iz Kaštel Sućurca i večeras je bio na treningu sa svojom novom ekipom.

Iz Košarkaškog kluba Ribola Kaštela smo saznali da je u tijeku postupak predviđen za igrače povratnike iz inozemstva i kada on bude završen neće biti zapreke da ovaj 26-godišnji Splićanin ne postane njihov novi član. Diminić  je donedavno bio u pregovorima s Vrijednosnicama Osijek iz koje su došle informacije da, iako bi im takav igrač dobro došao, prijelaz nije realiziran. Tako su Brokeri i dalje u potrazi za visokim igračima koji će ih pojačati u Ligi za ostanak, a protivnik tamo će im biti upravo Diminičev novi klub.

Ovaj 208 centimetara visoki igrač prvi inozemni angažman imao je u u španjolskoj Utebo Zaragozi, da bi se nakon Estudiantesa vratio u hrvatsku košarku gdje je do sljedećeg ino angažmana nastupao za Đuro Đaković, Trogir, Dubrovnik i Zabok. Nakon švicarskog drugoligaša Keusnacht-Erlenbach upisao je 11 nastupa za Zabok, a potom slijede Vrijednosnice Osijek i Široki.

Kaštelani se nalaze u poretku na sedmom mjestu, u Ligu za ostanak za sada prenose četiri pobjede. Tu brojku bi mogli povećati u posljednjem kolu u Sinju, ali samo u slučaju da Alkar ne izbori ligu za prvaka.

Related Articles