Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Četiri hrvatska kluba pod blokadom

  Četiri hrvatska kluba se zbog financijskih dugovanja prema svojim bivšim igračima nalaze pod blokadom. Dva predstavnika u regionalnoj ligi, Split i Cibona, te dva A-1 ligaša, Zagreb i Križevci.

  - Advertisement -

  Mrave su tužila trojica sada već bivših košarkaša. Domagoj Bubalo, Damir Mulaomerović i Toni Prostran traže zaštitu, odnosno raskid ugovora. Također su trojica košarkaša tužila križevački košarkaški klub, a riječ je o Josipu Glaviniću, Mladenu Gligori i Luku Žitku.

  Ono što je medijski istaknutije je blokada Splita odnosno Cibone. Potonje je tužio Goran Suton, sadašnji košarkaš Cedevite zbog zaštite ugovora, a isto je učinio i nekadašnji član Splita, Mario Filipović. Inače, Filipović se trenutno nalazi u Širokom Brijegu gdje je odigrao prvu pripremnu utakmicu, a zanimljivo jest kako je taj 24-godišnji košarkaš istu blokadu učinio i Ciboni neposredno prije početka kvalifikacijskog turnira za Euroligu.

  Za kraj dodajmo kako spomenuta četiri kluba neće moći registrirati novopridošle košarkaške dok ne podmire zaostala dugovanja prema osmorici spomenuti igrača.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE