Nedjelja, 24 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Cibona gostuje u Zadru

  U 19. kolu HT Premijer lige Sonik Puntamika će večeras u 18 sati u Jazinama ugostiti Cibonu, a prijenos susreta je na programu Arenasporta.

  - Advertisement -

  “Skraćena nam je rotacija pod obručima, ali pokušat ćemo izvući sve što možemo iz igrača koje imamo na raspolaganju. Dobro smo trenirali i dat ćemo sve od sebe da se na najbolji mogući način suprotstavimo Ciboni” – kazao je u najavi večerašnjeg susreta trener Sonik Puntamike Hrvoje Vlašić.

  Zagrebački sastav u Jazine stiže točno deset dana nakon novog izlaska iz samoizolacije i sa željom da se pobjedom vrati u vrh ljestvice hrvatskog prvenstva.

  O snazi Cibone ne treba trošiti riječi. Od našeg posljednjeg susreta dodatno su se pojačali. Vratili su Brankovića s posudbe te doveli Markotu i Planinića, sve u visokoj liniji. Na unutrašnjim pozicijama su jako dobro pokriveni, pogotovo za ovaj rang natjecanja, i svakako su veliki favoriti u večerašnjem susretu” – rekao je 51-godišnji stručnjak.

  Trener Cibone Ivan Velić u najavi susreta iskazao je poštovanje prema današnjem domaćinu.

  “Idemo u goste Sonik Puntamici koja je spoj mladosti i iskustva. Igraju jako dobro ovu sezonu i odlično su vođeni trenerom Vlašićem. Imamo sav respekt prema njima. Svoju snagu na domaćem terenu su pokazali sa Zadrom i Splitom kad su lagano dobili te abaligaše. Bit će teška utakmica. Kad dolazi Cibona dodatno su motivirani , a na nama je da budemo koncentrirani i fokusirani svih 40 minuta kako bismo došli do pobjede.” – rekao je Velić.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE