Utorak, 3 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Cibona je konačno dobila sportskog direktora!

  Kako to obično biva, srpanj je mjesec u kojem igrači ‘pobjegnu’ na more na odmor (ovaj put izuzev Mate Vucića i Filipa Paponje koji se ne daju iz dvorane), a na upravi je da ‘dela’ i zajedno sa stručnim stožerom stvori respektabilnu ekipu. Kostur je tu, i to kakav. No, još uvijek nas čeka puno posla. Navijači su pak nestrpljivi, htjeli bi pojačanja što prije jer ove sezone Cibona itekako obećava.

  - Advertisement -

  Zato smo popričali s direktorom Domagojem Čavlovićem.

  Direktore, kakva je situacija s pojačanjima? Očekujemo li ubrzo neki potpis?

  _
  _

  Smatramo da smo napravili odličan posao formirajući kostur ekipe na koji sad moramo pažljivo nadodati igrače za ostale pozicije. Konstantno smo u razgovorima i pregovorima, naravno da nam je želja da to što prije završimo, ali ne želimo sad pod svaku cijenu brzati s odlukama. 

  Jesu li u kalkulacijama i domaća i strana imena?

  S obzirom da smo napravili kostur od domaćih, spremni smo ići i na opciju stranog imena ako ocijenimo da bi mogao pomoći u  razvoju naših mladih igrača.

  Nastavlja li kapetan Rozić sa svojim starim poslom, ili bi ga iduće sezone mogli gledati na poziciji sportskog direktora?

  Razgovarali smo prije petnaestak dana i priznao mi je da je vrijeme da okrene novu stranicu i prihvati se nove uloge koja bi bila i prirodan nastavak i formalizacija njegove uloge koju je obnašao negdje u pozadini i posljednje dvije godine dok je bio i igrač. Usmeno smo dogovorili da preuzme mjesto sportskog direktora, predstoji nam samo službeni potpis te priče po njegovom dolasku u Zagreb.

  Postoji li igrač od prošle sezone s kojim još uvijek nije potpisan ugovor, a da se na njega računa? U prvom redu tu mislimo na Novačića, Bilinovca i Ramljaka…

  Naravno da postoji. Želja nam je da Bilinovac i Novačić nastave svoje putovanje s Cibonom. S Ramljakom nismo nastavili suradnju i njemu se ovim putem zahvaljujem na svemu što je dao za naš Klub.

  Poruka za naše navijače?

  Uzbuđeni smo zbog svega što smo dosad napravili. Bit će puno lijepih i manje lijepih trenutaka. Za napredak naših mladih igrača će nam trebati pomoć i potpora naših navijača. Pozivam ih da budu uz nas!

   

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE