Cibona osvojila peto mjesto

Array

Cibona je u utakmici za 5. mjesto protiv Sparsa iz Sarajeva upisala visoku pobjedu od 20 razlike. Za razliku od jučerašnje utakmice gdje su Vukovi bili nadskakani, to ovoga puta nije bio slučaj.


Cibona Zagreb – Spars Sarajevo 70:50 (23:13; 39:26; 52:38)

Cibona: Skokna 19, Lučić, Obrvan 8, Kvesić, Slavica 16 (7sk), Tomić 13, Ćuže 2, Buljević 4, Maričević 8.


Mladi su Cibosi u ovu utakmicu ušli puno angažiranije nego dan prije, od početka su kontrolirali rezultat i već nakon uvodnih deset minuta imali dvoznamenkastu prednost. Kontrolirali su skok, imali solidan šut što je rezultiralo krajnjem ishodu.

U pobjedi najviše su doprinosili standardno, Skokna i Slavica, prvi je ubacio 19 poena a drugi 16 uz 7 skokova. Dobar je bio i Tomić koji je uz 13 poena također uhvatio 7 skokova. Kod “susjeda” Edin Atić je upisao double-double, 15 poena uz 10 skokova, no uz puno forsiranih šuteva, od 11 pokušaja za tri poena ubacio je samo dva. Osim Edina, dobar je bio i Enis Memić s 11 poena.

Iako su završili na 5. mjestu, Cibonine uzdanice su ostavile puno bolji dojam od ostvarenog mjesto, ako se tome pridoda da tokom cijelog turnira nisu igrali Marko Arapović i Julijan Zadravec rezultat je i više nego zadovoljavajući.

Related Articles