Cibona je u regionalnoj ligi trenutno na devetom mjestu sa 4 pobjede dok je ekipa Mornara sa 6 pobjeda na sedmoj poziciji.Ivan Velić, trener Cibone:

Očekuje nas teško gostovanje. Ekipa Mornara je jako kvalitetna i iskusna. Izuzetno cijenim Mornar kao klub i braću Pavićević, kamo sreće da imamo više takvih fanatika i zaljubljenika u košarku. Mi smo u seriji teških utakmica i putovanja. Nanizali su nam se Osijek, Beograd, Zadar, sad Bar. Imamo i dosta problema sa izostancima i sitnim ozljedama. To sve moramo zaboraviti. Moramo naći način da uđemo u egal završnicu i tu tražiti svoju šansu za pobjedu.

Josip Bilinovac, igrač Cibone:

Za nas će ovo biti dosta teška utakmica, pogotovo zato što nismo imali puno vremena za pripremu poslije utakmice sa Zadrom. Što se Mornara tiče, oni su stvarno kvalitetan sastav jer su na ljeto napravili dosta dobar prijelazni rok. Sad su se još pojačali s Harrisom i sigurno da će biti zahtjevna utakmica. Dat ćemo sve od sebe i nadam se da ćemo imati svoju šansu i iskoristiti je ako nam se ukaže.

Utakmica se igra u Sportskoj dvorani Topolica u nedjelju u 18.00 sati. Prijenos utakmice je na Areni Sport 1.