Cibona rutinski svladala Brokere

Cibona je u 6. kolu HT Premijer lige ugostila Vrijednosnice Osijek i došla do uvjerljive pobjede od 102-70.

Trener Velić je na raspolaganju imao više raspoloženih igrača pa je tako Toni Nakić zabio 21 poen, isto toliko je zabio i Igor Marić koji je tome dodao i 6 skokova, Krešimir Radovčić je zabio 17 poena, uz 6 asista i 3 skoka. Bundović je zabio 16 poena i skočio 6 puta, a već standardno dobar bio je i Drežnjak koji je za 16 minuta igre zabio 10 poena i podijelio 2 asista.

Ivan Velić, trener Cibone:

Mislio sam da će biti puno teže jer Osijek ima određenu kvalitetu, a mi smo stvarno bili mentalno prazni nakon Mege jer je igračima taj poraz teško pao. Pokazali su opet taj karakter kojeg stalno naglašavam. Jako su bili fokusirani, ozbiljni, dali su sve od sebe. Na taj način možemo funkcionirati i nadograđivati svoju igru. Čestitam im na uvjerljivoj i lakoj pobjedi. Sad su zaslužili jedan dan odmora budući da smo imali dvije teške utakmice. 

Poklon za rođendan…

Ha, u ovim godinama više i ne slavim. Važnije mi je da dobro igramo i mogu reći da mi je s ovom ekipom svaki dan rođendan.  Jako su vrijedni ovi mladi momci. Dat ću im podršku i neću odustajati od tog našeg puta za kojeg smo znali da će biti trnovit, ali da će se višestruko isplatiti za naš klub.

Toni Nakić, igrač Cibone:

Dobro smo reagirali nakon jučerašnje utakmice. Uspjeli smo naći energiju da odmah u prvom poluvremenu prelomimo utakmicu. Kvalitetniji smo od Osijeka i to smo pokazali pravim pristupom i energijom.

Domagoj Kujundžić, trener Osijeka:

Nismo imali nikakav odgovor na Ciboninu agresivnu igru. Loše nam je išla lopta tako da smo pregaženi.

CIBONA – VRIJEDNOSNICE OSIJEK 102-70 (24-16, 24-19, 29-18, 25-17)

KOMPLETNA STATISTIKA

Related Articles