Najistaknutiji u redovima Vukova bio je još jednom Krešimir Radovčić sa 21 poenom, 3 asista, 3 ukradene lopte i valorizacijom 25. Pratio ga je Danko Branković sa 20 poena, Prkačin je ubacio 18, a Drežnjak 13.Za Cibonu su izostali Lovro GnjidićFilip Bundović i Mate Vucić zbog lakših ozljeda, a Josip Bilinovac je dobio slobodna 2 dana zbog obiteljskih razloga.

Druga pobjeda, iskočio je opet Radovčić, odličnu su rolu odigrali Branković, Prkačin, Nakić, Drežnjak?

Ivan Velić, trener Cibone:

“Ovo je bio dosta lakši protivnik od Igokee, pa je bio baš po mjeri za naše mlađe igrače. Bilo je teško za igrati zbog sparine. Dobra reakcija igrača, reagirali smo kao i u Laktašima- kao tim. Rekao sam igračima da od prve pripremne do zadnje službene utakmice moraju biti maksimalno ozbiljni i dobro je što su to bili i večeras. Neki igrači su igrali više nego što su trebali, prvenstveno Moore koji je tek stigao.”

Jeste li zadovoljni njegovim debijem?

“Mislim da je timski igrač, to je najvažnije i oni igrači koji igraju za tim imaju mjesta u ekipi. Fizički treba stići ostatak ekipe, zato moramo biti pažljivi. Nadam se da ove sezone to biti to. Da će se i sve ovo s koronom srediti, to je u podsvijesti svih nas, no trebamo se prilagoditi tome.”

Za Buljevića je odlučeno da će ipak na posudbu?

“Tako je, mislim da je to pravi klub za njega. Pratit ćemo ga i ako sve bude u redu dogodine može biti i u prvoj ekipi. On je u viziji za budućnost, no treba prvo odraditi posao s Dubravom.” 

Krešimir Radovčić, igrač Cibone:

“Ekipa izbaci pojedinca, stvarno smo igrali kao ekipa. Jedino su nam još malo noge teške zbog svih treninga. Malo smo teže ušli, poslije se vidjela kvaliteta i timski rad. Ovaj put je ispalo da sam ja najbolje odigrao, drugi put će netko drugi. To je prednost naše ekipe i nadam se da će tako biti kroz cijelu sezonu.”

Za Cibonu je svoj prvi debi imao Amerikanac Ronald Moore.

Dojam o prvoj utakmici?

Ronald Moore, igrač Cibone:

“Bilo je super, mislim da imamo dobru skupinu mladih igrača, starijih također. Igramo timski, ima još stvari na kojima moramo poraditi, no čini mi se da je pred nama zanimljiva sezona. Što se mene tiče, još se upoznajem s ekipom, učimo akcije i treba nam još malo da se uigramo. Sve u svemu, bitno je da smo pobijedili.”

Za Dubravu je debitirao i Lukša BuljevićLukša će u narednim danima potpisati ugovor za Cibonu, te će biti poslan na posudbu. Ostale su još samo formalnosti.

Lukša Buljević, igrač Dubrave Furnir:

“Bilo je čudno igrati u nekom dresu koji nije Cibonin. Loše smo otvorili, bez energije. Nismo ispunjavali trenerove zamisli i to se odrazilo na rezultat. Zadovoljan sam u Dubravi, treninzi su dobri, visokog intenziteta i trener je jako dobar. Želim zaigrati za Cibonu za koju godinu, to je moj klub. Dobro su igrali i ako ovako nastave mislim da je odlična sezona ispred njih.”

CIBONA – DUBRAVA FURNIR 110 – 59 (27-19, 29-14, 26-3, 28-23)

CIBONA: Radovčić 21, Moore, Marić 10, Prkačin 18, Nakić 8, Jerković 7, Drežnjak 13, Krajina 10, Novačić 3, Branković 20.

DUBRAVA FURNIR: Cvitanović 8, Nazor, Buljević 9, Perić 12, Kos, Majić 6, Buljević 17, Smolić 6, Prelec, Vlahovec, Jelenek 1.